Президентството опроверга лъжите на властта: Синът на Румен Радев не бил задържан, нито бил в заведение

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Синът на президента Румен Радев не е задържан от органи на МВР или отвеждан в РПУ. Неверни са и твърденията, че събирането по повод на рожден ден е било в столично заведение, както и за отказ на родителите му да го придружат до дома след проверка за самоличност. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Жалко е, че представители на изпълнителната власт стават съпричастни в тиражирането на неистини и, от друга страна, погазват законовите гаранции за закрила на личността на непълнолетни, се посочва в съобщението.

По-рано здравният министър Костадин Ангелов потвърди, че синът на президента Румен Радев – Георги, е бил на купона с още 13 момчета в столицата.

Полицията и Столичната здравна инспекция са направили 16 проверки на обекти, които работят против правилата през почивните дни. Съставени са 2 акта.

При част от проверките се е наложило да се намеси и полиция.

Една от тях е била по сигнал на граждани за струпване на хора и хвърляне на предмети от хостел на булевард „Христо Ботев“. На място били установени 14 души, 11 от които непълнолетни.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар