Президентът даде урок по родолюбие на мутрите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Хиляди българи бяха на Шипка вчера. За първи път от десетилетия имаше толкова много хора.

Колите се подреждаха на 10 километра надолу, като хората се изкачваха километри нагоре – със знамена, с малки бебета, бях впечатлена от едно младо момче с патерица, което без да мрънка, измина над пет километра нагоре до върха. Много млади хора с български знамена и викове “Да живее България!”.

Аз вярвам в българите, вярвам и в България! Докато има млади хора, които да идват на Шипка, докато има носещи българското знаме и българско сърце, докато има такива, които се покланят пред паметта на загиналите за Родината ни, България ще я има!

Днес Президентът Радев отново беше с народа си. Там, на върха, той, въпреки забраната на мутрите, произнесе слово, което вдъхнови всички присъстващи. Хората се снимаха прегърнати с него, поздравяваха го, а виковете “Радев, Радев”, огласяха върха. Истински водач на народа си. Българите знаят! Тези – мутрите, не бяха там. Те отричат Освобождението, отричат смъртта на опълченците и руските войни за свободата на България, те отричат дори петвековното турско робство, защото Борисов ходи да прави метани на Ердоган, а не да се поклони на паметта на загиналите за България!
На Шипка днес бяха българите. Тези, които сме твърдо решени България да я има – свободна, суверенна, независима и най-вече – без мутри и престъпници във властта. Днес БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД УДАРИ ЗВУЧЕН ШАМАР НА ГЛАВНАТА МУТРА, който отново се вееше по тунели и пътища, но не склони глава за Освобождението на България! Срам и позор, Борисов! Ти си позор за България!

Вярвам в българите! Че ще успеем за пореден път да се преборим с националните предатели и тези, които продават Отечеството ни! Защото заедно сме силни. Защото, когато се върнем към българското, към корените си, към историята си и вземем поука от живота и делото на националните ни герои, можем да пометем всеки враг на България!
Да живее България! Ще пребъде!

* Специално за недоучилите, мутрите и феновете на хаджимравините – на снимката се вижда Самарското знаме /не руско, БЪЛГАРСКО БОЙНО ЗНАМЕ/.
   Автор: Елена Гунчева, фб

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар