Президентът: Думата на 2020 е “Мутри, вън”! Това е ехото на стотици хиляди българи – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът: Думата на 2020 е

Президентство на Република България

Думата на 2020 г. е “Мутри, вън” и това не е просто мой призив, а ехо от стотиците хиляди българи, които не искат да живеят в лъжа и беззаконие. Това каза президентът Румен Радев в предаването пред Дарик радио.

Президентът коментира и казаното от себе си миналата година,че 2020 г. ще бъде на отговорност.

“Тя не се случи. Имаше отговорност от стотици хиляди граждани за бъдещето на България и съдбата на нашите деца. Нямаше отговорност от българското правителство, от много политици, които в тази сложна, критична за България обстановка не взеха решение, което да съответства на бъдещето”, заяви държавният глава.

Държавният глава Румен Радев коментира въпроса дали половин година по-късно би излязъл с вдигнат юмрук от президентството. “Винаги ще изляза и ще го направя, защото аз винаги съм винаги на страната на българите, когато те отстояват своите принципни позиции в името на България”.

Той подчерта, че обединява българите срещу статуквото, беззаконието и несправедливостта. “Ако имаме криза и то вихреща се с ковид 19, ако сме държавата с най-голяма смъртност на глава от населението в ЕС, то е заради характера на това управление. За това ние стигнахме до тук, затова трябва да бъдем непримирими и единни в това наше усилие”, обяви още държавният глава.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар