Румен Радев

Президентът “поръчал” убийството на Бойко и Гешев. Започват арести на 10 души около него…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Има ли заговор за убийството на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев? Да, според прокуратурата има такъв и това ще бъде обявено в най-скоро време.

Според източници на Фрог нюз, близки до държавното обвинение и властта, се очаква шумна акция по задържане на лица, които прокуратурата смята, че са замесени в „мократа поръчка“. За реализацията са подбрани верни на властта кадри, за да не изтече информация. За нея обаче вече се говори в определени кръгове.

Сценарият предвижда арест на десетина човека, на трима-четирима от които ще се повдигнат обвинения за участие в организирана престъпна група (ОПГ), която да изпълни покушение срещу едни от най-важните хора в държавата.
Вече цял месец държавното обвинение и службите се готвят за операцията. Според запознати има свидетелски показания на човек от сенчестия бизнес, който разкрил, че има такъв заговор. Посочил имена на поръчители и изпълнители. Доколко обаче изложеното от него може да се докаже, никой не се наема да твърди.

Надделява мнението, че акцията е с цел Борисов и Гешев да бъдат представени като мишени и жертви на олигарси и кръгове от ъндърграунда. Свидетелят заявил още, че премиерът и главният прокурор са „поръчани“, защото били неподкупни и не можело да се правят договорки с тях. Очаква се също “олигарсите-поръчители”, да бъдат представени като близки до Президента, за да се окаля името му. Той не може да бъде арестуван, но предизборно всякакви слухове могат да се измислят.

Това не е първият подобен цирк на Бойко.

Припомняме, че през февруари 2013 г. от трибуната на парламента Бойко Борисов официално заяви, че лидерът на ДПС Ахмед Доган е поръчал убийството му. Борисов се позова на сигнал от чужда разузнавателна служба.

Нищо такова не се случи, но затова пък дружбата между Борисов и Доган очевидно процъфтява…

Фрог нюз, с редакции


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар