Президентът Радев свиква консултациите с партиите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарните групи в 46-ото Народно събрание преди да връчи мандат за съставяне на правителство на посочения кандидат за министър-председател от най-голямата от тях.

Предвидените в Конституцията консултации с парламентарните групи ще се проведат в президентската институция на 23 юли, петък. Първи в президентството са поканени „Има такъв народ“, час след тях трябва да влязат ГЕРБ-СДС, после – “БСП за България”.

На обяд са „Демократична България“, след тях ДПС и накрая групата на „Изправи се БГ! Ние идваме!“. Предвидените в Конституцията консултации с парламентарните групи ще се проведат в президентската институция на 23 юли, петък.

От 09.00 часа – с представители на парламентарната група на „Има такъв народ“; От 10.15 часа – с представители на парламентарната група на ГЕРБ-СДС; От 11.30 часа – с представители на парламентарната група на “БСП за България”;

От 13.30 часа – с представители на парламентарната група на „Демократична България“; От 14.45 часа – с представители на парламентарната група на „Движение за права и свободи“; От 16.00 часа – с представители на парламентарната група на „Изправи се БГ! Ние идваме!“.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар