Президентът Румен Радев да се готви за премиер на България!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Президентът Румен Радев да се готви за премиер на България! С малка разлика приключват мандатите на двамата най – важни персони в държавата – президент и премиер. В публичното пространство непрекъснато се тиражира, че няма кой да замести Бойко Борисов, затова все още ни управлява.
В същото време е видно, че може би има кой, но тези способни хора въобще не се допускат дори да влязат в политиката, пък камо ли до властта. Все повече се утвърждава мнението, че единственият достоен и обичан е Румен Радев. Проблемът е, че правомощията на президентската институция не му дава възможност да решава или действа и не му остава нищо друго, освен да говори и да показва безобразията в управлението на страната.
Хората обаче го припознаха за единствения, който има смелост и кураж да се противопостави на Борисов и искат Радев да е следващия премиер на България с всички правомощия да оправи държавата и изкорени корупцията.
Гражданите са сигурни, че Радев се превръща в единствената алтернатива на Борисов и го искат, а изтичането на мандата му горе – долу съвпада с парламентарни избори, в които народа ще изиска от него да поеме тази трудна задача, твърдят граждани, вълнуващи се от политиката в България.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар