Президентът с първи коментар за видеото със съветника си Пламен Узунов

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът Румен Радев направи първи коментар за скандала, който от два дни се вихри около неговия съветник Пламен Узунов.

“Чух всякакви причудливи интерпретации на тази тема, включително и от предишния министър-председател. Явно неговите фантазии извират от опита му за пълнене на шкафчета с евро и злато”, заяви държавния глава по повод изтеклите видеозаписи от среща на Узунов и бивш митнически шеф. Той направи изявлението след срещата на върха на НАТО.

“Имам надежда, че рано или късно България ще има прокуратура, която да се занимае с истинските престъпления и грабежи. Това е поредната интрига. Вече 5 години аз, моето семейство и съветници сме подложени на непрекъснати атаки. Поръчителят е един, но не мисля да го легитимирам с коментари”, заяви Румен Радев.

“Не мисля, че е укоримо, когато човек се среща с бивш представител на митниците, който не е в системата от 20 години. Укоримо е когато министър-председател разпорежда на действащ шеф на митниците да прикрива престъпления, защото бил обещал някъде. Визирам “Ало, Ваньо”, добави президентът.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар