През октомври на пазара ще излязат само два от четирите нови смартфона на Apple

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След месеци на спекулации, остават само няколко дни до официалната премиера на новите смартфони iPhone 12 на Apple, когато ще чуем кога всеки от четирите модела ще бъде на пазара. Последен ъпдейт на информацията от Джон Просър в Twitter обаче може би дава яснота върху въпроса. Според източника на пазара първи ще бъдат двата 6.1-инчови смартфона. 

iPhone 12 и iPhone 12 Pro, които ще имат 6.1-инчов диагонал на дисплеите си, но и разлика от $250, ще са първи на пазара. Според източниците предварителните поръчки за тези две устройства ще започнат няколко дни след премиерата им – на 16 октомври, а стартът на продажбите е насрочен за 23 октомври. 

Най-компактният и достъпен модел в серията, очакван под името iPhone 12 mini, ще се предлага за предварителна поръчка от 6 ноември, а по магазините ще бъде от 13 ноември. 

Най-късно на пазара ще излезе най-скъпият смартфон в четворката – iPhone 12 Pro Max. Предварителните поръчки за него започват от 13 ноември, а продажбите – от 20 ноември. 

Тези детайли бяха споделени в китайската социална мрежа Weibo, а след това преведени и публикувани в Twitter. Джон Просър пък до голяма степен ги потвърди, коментирайки, че според актуализирана информация от неговите източници първи на пазара ще са двата 6.1-инчови модела. 

Подробности за цените и различните версии на паметта за всеки от четирите смартфона iPhone 12 можете да видите тук – цък. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар