През последните дни агресията на така наречените евроатлантици срещу нормално мислещите хора рязко се покачи

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

През последните дни агресията на така наречените евроатлантици срещу нормално мислещите хора рязко се покачи!

В агресивната кампания дори са включени криминални елементи, между които и доказани убийци, за да се всява страх.

Всичко това показва липса на какъвто и да е капаците за убеждаване на нормалните хора в някаква правота. Ярък пример в тази посока е случващото се във Франция.

Правителството предостави милиарди евро за войната в Украйна и след това вдигна възрастта за пенсиониране с обяснение, че нямало пари. Европейската комисия изисква от държавите членки на ЕС да заплащат за непроизведени ваксини срещу Ковид, както и да плащат милиарди евро за войната в Украйна!

Всичките тези малоумни решения са с висока цена, която плащаме ние-гражданите! Само че на хората започнаха да се плашат от безумията на тези продажни лунатици, които е видно и за малките деца, че обслужват милитаристически интереси.

Европа се тресе от размирици, а по всичко личи, че обикновените американци също не желаят да плащат цената за малоумните мераци на войнолюбците! Погледнато от тази гледна точка Русия вече е победител! Путин победи истинските агресори, които мачкат народите, за да има война и невинни жертви!

Войната вече е в цял свят и има различни проявления, като фалити на банки, фирми, икономическа криза, инфлация и т.н. Цената на тази война става непосилна за обикновените хора, на които се гледа с презрение и човешки ресурс.

Димитър Байрактаров

 

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар