През 2002 Цв.Цв. ми палеше пурите с костюм от 80 лв., 2019 – има костюми за 8000 евро и ризи с „Zv Zv“ шити по поръчка.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Възходът и падението (Следобедът) на един фавн:

През 2002-03 година господин Цв Цв работеше секретарка на Секретаря Г-н Б. и често му палеше пурите. Понякога и моята. Сервираше ми кафенце редовно, въртеше го два вида – турско и еспресо каймаклия.

Г-н Цв носеше костюми от 80 лева заедно с ризите – конфекция.

През 2018-19 г-н Цв празнува 30 години като държавен сановник. От шофьор и секретарка до министър и лидер на най-голямата ПГ в парламента. Цял живот на държавна ясла и на заплата, платена от нашите данъци.

Сега г-н Цв има апартамент на ул Латинка със собствен асансьор и шахта, подарен от Съдбата (Артекс). Той има костюми за 8000 евро и ризи с неговите инициали (Zv Zv), шити по поръчка.

Г-н Цв Цв вече не сервира кафенца и не пали пури, а ходи на Молитвени закуски и раздава всяка сутрин порциите на г-н Магарешки и на ДПС в парламента.

Една сутрин на същия адрес на улица Латинка преди 23 години беше убит тогавашния най-силен политик в държавата – другаря Луканов. Сега на същия адрес на същата уличка от няколко дни лежи политическия труп на господин Цв.

Тялом той е в САЩ при г-н Пенс, но духом чака да го погребат, паднал от 6 етаж в асансьорната си шахта. Бутнат от Радио Свободна Европа на същия г-н Пенс.

Изводът: Внимавайте какво си пожелавате на ул Латинка. Тук всеки фавн намира своето лобно място.

Николай Бареков

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “През 2002 Цв.Цв. ми палеше пурите с костюм от 80 лв., 2019 – има костюми за 8000 евро и ризи с „Zv Zv“ шити по поръчка.

Вашият коментар