През 2022-а: Ето кога са ретроградни планетите, внимавайте! – Любопитно

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

През 2022-а: Ето кога са ретроградни планетите, внимавайте!

NASA/ JPL-Caltech/Space Science Institute

Ретроградната природа на всяка планета винаги е много лоша. Ретроградните планети могат да направят цял ​​период от време опасен и често действат скрито и неочаквано.

Астролозите разказаха кога и кои планети ще бъдат ретроградни през 2022 г., докъде ще доведе това и как да се действа в такива периоди.

Ето кои планети ще бъдат ретроградни през 2022 и за какво трябва да внимавате:

Ретрограден Меркурий

Общо ще има четири периода на обратно движение на Меркурий:

• от 14 януари до 4 февруари

• от 10 май до 3 юни

• от 10 септември до 2 октомври

• от 29 декември до края на годината

Докато Меркурий е ретрограден, ще се сблъскаме с трудности при правене на бизнес, работа и финанси. Планетата също така отговаря за информационните потоци, следователно в такива периоди фактите ще бъдат изкривени. Можете да се доверите само на себе си и на най-близките си хора. Също така ретроградният Меркурий ни изправя пред непредвидими пречки и проблеми, когато пътуваме, отиваме на непознати места, караме кола.

Ретроградна Венера

Венера ще бъде ретроградна тази година за първите 28 дни – от 1 до 29 януари. За любовната сфера този транзит ще бъде страхотно изпитание. Много хора ще открият, че е много трудно да намерят общ език в отношенията си. Самочувствието също ще бъде загубено. Планетата през този период ще ни накара да се съмняваме в себе си, в своята привлекателност и един в друг.

Ретрограден Марс

Марс ще бъде ретрограден от 30 октомври до края на годината. Оказва се, че краят на есента и началото на зимата далеч не са най-доброто време за повишена физическа активност. Може също да се отбележи, че през периода на обратно движение на червената планета хората могат да загубят увереност и мотивация, да станат агресивни, упорити и дори жестоки. Способността да мислите за другите ще ви помогне да не загубите авторитета си, а напротив – да го укрепите.

Ретрограден Юпитер

Юпитер ще се движи назад от 28 юли до 24 ноември. През този период нашата интуиция ще спре да работи правилно. Юпитер ще ни направи алчни, егоистични и ще ни лиши от вдъхновение. Можете да устоите на това, ако спрете да мислите само за себе си.

Ретрограден Сатурн

Сатурн ще започне своето обратно движение на 5 юни и ще приключи едва на 23 октомври. По това време могат да се очакват промени в ценностната система на хората. Много от нас ще станат несигурни и зависими от чужда помощ. Определено ще бъде труден период, в който ще има много препятствия в сферата на любовта и работата, финансите и дори в ежедневието.

Ретрограден Уран

Уран ще се върне назад от 1 до 18 януари и от 24 август до самия край на годината. Според астролозите ретроградността на тази планета е най-безобидната от всички. В някои случаи дори е полезна. По време на периоди на обратно движение Уран ни прави малко по-нервни, но прави възможно лесното преодоляване на проблемите. Много случайни „инциденти“ ще бъдат дори приятни.

Ретрограден Нептун

Планетата ще започне обратното си движение на 28 юни и ще продължи до 4 декември. Бъдете внимателни през този период, тъй като хората могат да станат по-хитри и безпринципни. Това ще бъде разцветът на престъпността и измамите. Плюсът е, че можете да действате срещу агресорите по техни собствени методи. Основното нещо е да не бързате със заключенията и да претегляте всяко свое решение.

Ретрограден Плутон

От 29 април до 9 октомври тази планета ще бъде ретроградна. Неговото действие е насочено основно към сферата на комуникацията. Колективната енергия ще намалее, така че всеки ще е по-склонен да мисли за собственото си добро. През този период ще има повишена вероятност от войни и конфликти не само в мащаба на семейството и колектива, но и в мащаба на планетата и страната. Плутон също така увеличава вероятността от стереотипно мислене.

Източник: Една.бг

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар