ПРЕКРАСНА! Лили Иванова в изумителен тоалет на наградите „Икар“ снощи

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лили Иванова излезе да пее в сряда вечерта на сцената на Народния театър за връчването на театралните награди „Икар“ в наистина изумителен вид, пише Lupa.bg. Естрадната икона бе избрала за изявата си изцяло черен тоалет, който обаче не й стоеше особено добре и навяваше мрачни асоциации с Дракула.

Лили, която през април официално ще стане на достолепните 80 години, е добавила няколко килограма към иначе дребната си фигура. А някои сравниха прическата й с тази на великата Стоянка Мутафова, или по-скоро на дъщеря й Муки… В Международния ден на театъра Лили Иванова се появи на сцената сякаш от отвъдното – подвижна платформа я качи от дълбините на сцената. За първи път в историята на театралните награди „Икар“ певицата представи и най-новата си песен “Главна роля”.

Тя е по музика на Артут Надосян, текст на Иван Тенев и аранжимент на Ангел Дюлгеров. И тъй като примата се задържа доста дълго на сцената, след като изпълни песента си и продължително се покланяше, извисяваше ръце нагоре, демонстрирайки този жест нейна запазена марка или пък раздаваше въздушни целувки на почитателите си театрали, се наложи режисьорът Стоян Радев дискретно да я хване за ръка и да я изведе от сцената.

Малко по-късно примата отново се появи, за да получи специална награда „Икар“ на Съюза на артистите за изключителен принос към българската култура и музика.

Призът й бе връчен от един от спонсорите на наградите – шефа на популярната компания „Минстрой“ Николай Вълканов.

Да я поздрави, на сцената излезе и актьорът и водещ на церемонията Александър Кадиев. Лили в прегръдките на Сашо Кадиев Тъй като певицата попита водещия дали да остане на сцената след анонса му, че след малко там ще излезе столичният кмет Йорданка Фандъкова, Кадиев отговори шеговито:

“Моля, правете каквото желаете. Не се е родил някой, който да ви се бърка.“ А Фандъкова подари любимото цвете на примата – орхидея.

„Не знам дали заслужавам тази статуетка“, каза развълнувана Лили Иванова под бурните аплодисменти на публиката, част от която стана на крака.

Тя благодари за отношението към нея на Съюза на артистите в България, на кмета Йорданка Фандъкова и на председателя на САБ Христо Мутафчиев.

„За мен е чест да бъда на тази сцена и то точно пред такива изключителни артисти.

Искам да ви пожелая здраве, щастие и много успехи“, каза естрадната прима.

Лили е горда с отличието си Лили Иванова се появи за трети път на сцената на Народния театър и в края на тържествената церемония, само че този път виртуално – на специална видео стена, беше излъчен нейният клип към песента й „Икар“, заснет преди няколко години.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар