Премиерата на Pixel Fold изглежда е била отложена за 2023 г.

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За сгъваемия Pixle Fold се говори от години, но Google така и не го спомена по време на своята конференция за разработчици Google I/O 2022. Сега корейскто издание The Elec твърди, че премиерата на устройството отново е отложена, като се позовава на собствени източници. Това ще е второто отлагане анонса на Pixel Fold, след се очакваше той да бъде представен още миналата година.

Причината за забавянето е, че компанията не е доволна от самото устройство, което “не е толкова завършено, колкото тя иска”, твърди източникът. Проблемът не се уточнява, но при един сгъваем смартфон има толкова много неща, които могат да се объркат – крехкост на екрана, проблеми с пантата, гънката, която се появява в разгънато положение. От гледна точка на вътрешните компоненти също би могло да има какво още да се доизпипа – батерията, камерата и т.н.Ако тази иформация се окаже вярна, няма да видим Pixel Fold преди 2023 г., въпреки че според изданието той е бил планиран за последното тримесечие на тази година.


Очаква се Google Pixel Fold да предложи 7.57” вътрешен сгъваем дисплей и 5.78” външен екран – и двата покрити с ултратънко стъкло (UTG) на Samsung. Предполага се, че телефонът ще се базира на подобрен чипсет Tensor, но дори името му все още не е уточнено, тъй като някои източници го наричат Pixel Notepad.

Предполага се, че цената на сгъваемия смартфон на Google ще е около 1400 долара.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар