Премиерските своеволия, безобразия и безчинства край нямат

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Публиката до такава степен обръгна и се омерзи, че дори не им обръща внимание и ги приема като нещо естествено и нормално. И днес, макар и вяло, се промъква новината: “Борисов вчера по спешност е привикал хора от правителството в Банкя.

Премиерът Бойко Борисов явно го мъчат сериозни притеснения, щом по спешност е привикал хора от правителството в Банкя. Дали притесненията са заради конфискация на средства от офшорни фирми, все още не можем да кажем…”, пишат разни сайтове.

Като оставим настрана грубото погазване на правилата и протокола, (защото най-малкото не е редно министър-председателят да провеждаа сбирки на кабинета си в частния си дом), възниква един немаловажен въпрос: Колко струва на данъкоплатеца този масраф? Тези министри, посетили шефа си в съботния ден, са пътували до Банкя и обратно със служебни коли, имали са охрана, а може на съседните покриви да е имало и снайперисти! Не е изключено да е имало и мобилизирани сервитьори, които да са сервирали изискани напитки, коктейли и мезета на отбраната публика. Кой плаща капризите и юношеските прищевки на Бойко? Ние, разбира се. Кой позволява на Бойко да върши тия безобразни дивотии? Ние, разбира се! Няма никакво значение какви въпроси са решавали министрите и главатаря им на нелегалното си събиране. За тая цел имат луксозна сграда, обзаведена, охранявана и обезопасена 24 ч. в денонощието и сборищата им трябва да се провеждат именно в тази сграда, а не в частни имоти, били те и собственост на самия премиер.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар