Премиерът със съболезнования към близките на загиналите в пожара

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Премиерът Стефан Янев поднесе съболезнованията на правителството към близките на загиналите в пожара в дома за стари хора в село Рояк, Провадийско. В пламъците загинаха 9 души, а други двама са в тежко състояние.

„Поднасям своите дълбоки и искрени съболезнования към семействата и близките на загиналите вследствие на пожара в дома за възрастни хора в село Рояк. В този тежък момент, както аз, така и цялото служебно правителство, сме съпричастни към тяхната болка“, написа в профила си във Фейсбук Янев.

Той пожелава на пострадалите пожелавам бързо възстановяване, воля и сили за справяне с последствията от този тежък инцидент.

„В момента органите на централната и местната власт полагат всички необходими усилия, за да окажат съдействие на потърпевшите. Компетентните институции работят и за изясняване на обстоятелствата и причините за тази огромна трагедия“, посочва премиерът.

„Малко по-рано тази вечер разговарях с вицепремиерите Гълъб Донев и Бойко Рашков. Министерството на труда и социалната политика в спешен порядък ще направи преглед на всички възможности за подкрепа на пострадалите заради пожара. Разпоредих също така да бъдат организирани задълбочени и прецизни проверки от страна на МВР в този тип социални институции в интерес на тяхната по-голяма сигурност“, казва още служебният премиер.

„Поклон пред паметта на загиналите.

Още веднъж поднасям своите искрени съболезнования към близките им. Непрежалима е загубата“, пише Стефан Янев.

 

 

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар