Премиерът – Шут е неграмотен, прост, елементарен, необразован

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Вижте, това, че в мрежите се разпространява трогателната снимка на премиера – Шут, седнал на един път в гората и обсъжда с финансовия министър някакво прессъобщение на някаква кредитна агенция в компанията на един зам.-министър, не е толкова страшно.

Премиерът – Шут е неграмотен, прост, елементарен, необразован, без познания в областта на икономиката, финансите, банковото и кредитното дело и няма как да разбира онова, което пише в бюлетина на “Муудис”. Но до него е фиансовият министър Ананиев, бивш министър на здравеопазването, известен с това, че е финансист и икономист и че е автор на проектозаконите за републиканския бюджет през последните години. Даже му викаха Бюджетаря по едно време.
Ананиев няма как да не знае, че това уведомление на “Муудис” е ташак работа и няма никакво значение за нас и България. Все пак, Ананиев е завършил ВИИ “К. Маркс”, днес УНСС, има специализации в Москва и други столици. И наместо да каже на началника си това, той се хили угоднически на пещерните и първобитни декламации на шефа си, а зам.-министър Нанков му акомпанира по фланга с не по-малко угодническото си хилене.

Тая жалка картинка в концентриран вид представя нищетата на нашето съществуване и трагикомедията на управлението на държавата ни.

За тях комедия, за нас – трагедия!

Такива, като Ананиев и Нанков създават отровната атмосфера, която дишаме и предизвикват отвращението ни към Бойко и ортаците му! Не се диша вече от зловонията на примати и безсъвестни типове! Не се диша!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар