Премиерът – Шут отново е проблеснал

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В поздравителния адрес към населението, публикуван в профила му във ФБ. Вижте какво се казва в текста, съчинен вероятно от някоя Севда:

„…. Будителите не са само хора от миналото. Има ги и днес, те са тук сред нас. Всеки един човек във времена на криза и епидемия може да е будител. Това най-добре го показват българските лекари и учители. Със своята отдаденост и саможертва в тази тежка и необичайна ситуация, те заслужават поклон и благодарност.“

Съвършена глупост! Будител не е поприще, занаят, специалност, разряд или професия и не е възможно всеки един човек да е възнаграден с дарбата на будител.

Ако премиерът беше поне малко образован, щеше да знае, че нашите будители са страдалци и мъченици, не са били премиери и главатари на разбойнически банди и не са транспорирали телата си със скъпи джипове, платени от народа.

Нито са се вардили от народната любов с десетки въоръжени гавази, изхранвани от същия този народ. Будителите не са притежавали нощни шкафчета, пълни с откраднатите от бедния народ грошове и други скъпоценности.

Вероятно, в невежеството си и болното си грандоманско его премиерът – Шут иска да се присламчи към множеството на будителите – мъченици. А това е нахално, безобразно, безочливо напъване и буди презрение.

Любо Кольовски

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар