Премиерът Янев освободи още трима заместник-министри

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Със заповед на министър-председателя Стефан Янев са освободени трима заместник-министри, съобщават от правителствената пресслужба.

От длъжността заместник-министър на младежта и спорта е освободен Росен Барчовски. Енчо Мирчев е освободен от длъжността заместник-министър на вътрешните работи, а Захари Христов е освободен от поста на заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството.

Това е втораподобна рокада само за месец. На 17 септември Янев освободи от длъжност заместник-министър на икономиката Калина Константинова и Яна Балникова и Даниела Стоева-Ивановаот Министерство на туризма. Това се случи само ден след встъпването в длъжност на третия служебен кабинет на президента Румен Радев.

Дни по-късно от длъжността заместник-министър на финансите бе освободена Виолета Лорер. От съобщението до медиите стана ясно и че Янев е назначил още трима нови заместник-министри – Ива Петрова за заместник-министър на енергетиката, а чл. кор. проф. дхн Константин Хаджииванов и Ваня Стойнева като заместник-министри на образованието и науката.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар