Престъпността се сля с държавата. Мафията започна да пише закони в българския парламент

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Докато държавата имаше договор с човек като мен и ползваше на безценица каквото й е нужно в своя полза, всичко тайно и секретно го чувах от престъпниците в частни, съвсем непринудени разговори.

Дебнехме се като котка и мишка, докато мишките превзеха държавата!
Европейски вятър надуваше платната на бандитите и ние, светлите сили, загубихме битката, предадени и продадени отвътре и отвън.

Вече нямаше място за цялата истина!
Беше тъжно, днес вече е трагично. Престъпността се сля с държавата и от държавните постове взе да уведомява другите престъпници от какво да се предпазват.

Мафията започна да пише закони в българския парламент, скрита зад европейска реторика. Нещо повече! Ще има проверки по бензиностанции – предупреждава се по телевизията, ще проверяват митниците – една седмица говорене по медиите, ще проверяват къщи на милиардери – следва публично изявление.

Сега ЦацарOFF ще проверява луксозните возила!? И отново гръмко обявление, за да направят котараците на ГЕРБ каквото трябва. И отново всичко да е наред! Както винаги е било.

Другарю ЦацарOFF, не се напъвайте за рейтинг, защото такъв няма да имате. Нито вие, нито институцията ви! Причините са по-големи от вас самият и в това не се съмнявайте.

По-добре кажете, за тези 100 000 месечно, които ви носили, че вече изгаряме от нетърпение да разберем в какво са инвестирани. Нали много „инвеститори“ се появили в мафиотската ни държава напоследък, та и ние данъкоплатците да знаем имената им…

Николай Марков, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар