Кирил Лена

ПРИКАЗКАТА НА КИРО, МИРО И ЛЕНА: Хонорар за секс – 15 бона месечно държавни пари, куролация в „Хаят“ и шефски стол в НС

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Онези, които страдат, че Киро си отивал и ходят на манифестации в негова защита, са мазохисти. Най-любезно казано.

Мазохизъм е да ти е кеф, че дизелът с добавки мина 4 лева. Че А95 е 3,50 лв. Че токът и газта са три пъти по-скъпи от миналото лято. Че олиото е 7 лева, а кашкавалът – 26.

Как се оправяте, бе, хора? Пари ли печатате? Наистина ли живеете по-добре и охолно отпреди година?
Официалните нива на инфлация в България са над 20%, най-висок ръст в Европейския съюз, където стандартът в момента е 6-7%. И това ли не е проблем за джоба ви?

Рекордни стойности на външния дълг, непознати от Виденов и Орешарски насам. Пак няма проблем.

Да искаш Киро да остане на власт, означава да си окей с шуробаджанащината във властта. С таткото на премиера, който решава откъде да минават магистралите. С любовницата му, която прибира по 15 бона от Банката за развитие като секс хонорар. С кумците му, които контролират и разпределят над 9 милиарда европари. С баджанака му, който стана шеф на Народното събрание като благодарност, че служи за параван на една изневяра.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

А мерзостта големият правителствен самолет да лети до Солун с двама любовници на борда, които бързат да се куролират в петзвездния „Хаят“? А патологичният арест на лидера на опозицията в дома му, докато вечеря с внуците? А просташките закани за „изчегъртване“ на стотици хиляди българи, несъгласни с режима? А дислексията, митоманията, социопатията, хроничните лъжи на един формен идиот, нахълтал във властта с фалшива декларация за българско гражданство; взломил съзнателно конституционния ред, за да осребри маниакалното си его чрез досег до държавния ресурс?

Обуначената псевдо-либерална тълпа, страдаща по „промяната“, се състои от мазохисти, инфантили и клиентела. Това е крещящото малцинство, което ни докара икономически и морален дефицит с помощта на слугинските медии и с рушветите на подсъдимата олигархия. Време е да си върнем държавата от мафията, а първа стъпка в това усилие е елиминирането на задължителния машинен вот.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар