Приложението на Evrotrust вече се предлага и в Huawei AppGallery

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Huawei обяви, че приложението на Evrotrust вече е достъпно в Huawei AppGallery. С това компанията дава на потребителите възможността да използват своите устройства за безопасни, удобни и надеждни електронни подписи и удостоверителни услуги.

Основните функционалности на приложението на Evrotrust в Huawei AppGallery включват:1. Дигитална идентичност: Evrotrust предоставя сигурен и лесен метод за електронна идентификация само с мобилно устройство. Тази услуга дава достъп на потребителите до широка гама електронни услуги в сфери като публична администрация, бизнес, образование, здравеопазване и други.


2. Квалифицирани електронни подписи: Потребителите могат лесно да получат достъп и да започнат да подписват със свой квалифициран електронен подпис, директно от приложението на Evrotrust. Подписвайте документи сигурно и легално, със същата правна стойност както подпис върху хартия.

3. Интуитивен интерфейс: Приложението е проектирано с акцент върху потребителското удобство, гарантирайки изключително лесно използване.

Потребителите с устройства на Huawei могат да намерят приложението на Evrotrust в Huawei AppGallery в категория Business или като използват вградената търсачка. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар