Приложения, които правят ежедневието ви по-лесно

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Живеем в света на технологиите и днес повече от всяко смартфоните определят ежедневието ни. Те са с нас буквално навсякъде – от сутринта, за да погледнем колко е часа, до вечер преди лягане, за да проверим какво ще бъде времето утре. Смартфонът е неизбежна част от живота на всеки и това е нещо, което съвременния човек не може да не приеме. Той промени и направи революция в начина, по който работим, почиваме и комуникираме помежду си, правят света около нас по – свързан, по – лесен и ни карат да се чувстваме така, все едно го държим буквално в ръцете ни.

Но, за да отключим пълния потенциал на телефона и да направим ежедневието по-лесно, е добре да се възползваме от някои полезни приложения.

Foodpanda – за поръчка на храна за дома

 Не ви се готви – няма проблем? На foodpanda ще намерите любимите си ресторанти, заведения за бързо хранене, бирарии, сладкарници и изобщо всяко едно място, на което обичате да ходите. Само няколко клика и получавате доставка до вратата.

С мобилното приложение ще следите статуса на поръчката, ще може да изберете от заведения, за които дори не подозирахте, че съществуват, ще може да разглеждате менютата на стотици ресторанти и ще получавате ексклузивни персонализирани оферти.

Освен това чрез приложението може да направите и седмичния пазар от супермаркетите във вашия град. Така пестите време за пътуване до там, няма да се лутате между щандовете и ще имате по – удобен преглед на продуктите от магазина.
Изтеглете приложението тук: https://www.foodpanda.bg/contents/apps.

 

За добрия външен вид – GoodLook

GoodLook е мобилно ръководство за модерен начин на живот, което ви дава полезни съвети за модата и красотата. Използвайки го, винаги ще знаете какво да облечете и как да комбинирате дрехите, за да сте в крак с най-новите тенденции. Всеки ден приложението предлага нови и страхотни идеи за визии както за мъже, така и за жени, проектирани от професионални стилисти.

Remote Mouse

С това приложение можете лесно да превърнете смартфона си в дистанционно управление за компютъра  или лаптопа. Това е особено полезно, когато трябва да направите презентация или да разгледате нещо, но батерията на мишката или клавиатурата се изтощават.

Moovit

Moovit е едно от най-добрите трафик приложения в света и обхваща над 800 града. С добавянето на нов град на всеки 24 часа, приложението предлага най-надеждната и точна информация за обществения транспорт. Тъй като общественият транспорт е силно непредсказуем, Moovit постоянно актуализира разписанията на линиите и проследява промените в услугите на обществения транспорт.

Marvin

Marvin е удобен четец на електронни книги за тези, които предпочитат да четат, вместо да сърфират в социалните мрежи. Освен стандартни функции като избор на цветове на фона и шрифта, той има и механизъм за изкуствен интелект, който позволява да научавате факти за автора на книгата, героите, историята и дори повече. Съдържанието, отметките, акцентите и речникът се поставят в отделен прозорец, а приложението сортира книгите по заглавие, автор, поредица, сериен номер, датата, промяната или ако е прочетена.

Cool Reader

Това е много удобен инструмент за четене за смартфони с Android и поддържа цяла гама файлови формати, включително fb2, epub (без DRM), txt, doc, rtf, html, chm, tcr, pdb, prc, mobi (без DRM), pml. Тук потребителят може да персонализира размера на текста, шрифта, цвета на фона, полетата на страниците, да коригира разстоянието между редовете и яркостта на екрана.

Layout

Layout позволява да създавате уникални, забавни фотоколажи и да ги споделяте с приятелите си. Благодарение на филтрите имате огромна свобода на творчеството, а с опцията Photo Booth ще направите снимки, които веднага ще видите в оформление.

Clap!

Това приложение е идеално за всеки, който забравя къде е сложил смартфона си. Просто плеснете с ръце, за да го активирате и да го накарате да издава звук, който може лесно да бъде персонализиран.

Коментари

Коментара

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар