настимир ананиев

Припомняме – КОЙ купи бившият „собственик“ на Реформаторския блок и настоящ председател на “Волт” Настимир Ананиев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Назначават го за зам.-министър на транспорта заради театъра с напускането му от партията на Меглена Кунева
Политико-олигархичният кръг КОЙ стои зад скандалите в партията на Меглена Кунева.

Премиерът Бойко Борисов и депутатът от ДПС са активирали знаковите лица в „Движение България на гражданите“ Настимир Ананиев и Антони Тренчев, които вчера обявиха, че напускат партията заради провала на последните парламентарни избори.

Ананиев, който е собственик на марката „Реформаторски блок“, дори обяви, че с него си тръгват още 100 души. Твърденията му обаче категорично бяха отречени от ДБГ. Тренчев пък е син на бизнес дамата Илияна Алипиева и е решил да харчи спокойно парите си, които „спечели“ с лекота като депутат в 43-ия парламент.

Според информация на МИГNews от правителствени източници, Настимир Ананиев буквално се е продал на Бойко Борисов. Срещу медийния цирк и атаките срещу ДБГ и Меглена Кунева му е било обещано да бъде назначен за зам.-министър на транспорта.

Назначението на Настимир Ананиев ще стане факт в началото на следващата седмица. До тогава е планирано Ананиев да обиколи всички възможни медии, в които да обясни, че ДБГ е пред разпад и че Найден Зеленогорски трябва да подаде оставка заради провала на Реформаторския блок на вота на 26 март.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар