При ГЕРБ е супер: Майка на 2 малки деца мизерства в Русенско (СНИМКИ)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Майка на 2 малки деца мизерства в Русенско. Потребители в социалните мрежи се събират в опит да помогнат на жената от село Екзарх Йосиф.

Децата – на само 9 месеца и на 2 годинки и половина живеят при потресаващи условия. В близост няма и съседи, които да помогнат на семейството. 

Майката получава 180 лева социално майчинство, а се налага да плаща по 60 лева за наем на порутената къща. Клетниците се нуждаят от всичко – от дрехи за зимата, до храна. Жената е стигнала дотук след раздяла със съпруга й, на когото тя е плащала от майчинството си квартирала, а той я е лъгал и парите не са отивали при хазяйката им. Очаквано, тя ги е изхвърлила на улицата. Оказва се, че бедната фамилия дължи цели 600 лева.

Към днешна дата бащата не се интересува от децата си, нито е дал и стотинка за тях в последните месеци.

Как можете да помогнете? Като се свържете с автора на потресаващите снимки с име в социалната мрежа фейсбук Denny Dennyelle: https://www.facebook.com/danny.rodriguez.loreao?fref=gs&__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARAKUbJ4gNBqPUpQQgGV_GrQWmUqn6_LD0l5MA1vZrrjzhTGpiszEfBtVqY_thKsLmO6W9xrxEwtHVnQ&hc_ref=ARSUhdcsC_6PYZAz4ZC6XWQJBFQEXkbx1u5M59ydsDwaw1T_Hv7on_8QzWhfOAdaBd8&dti=338224230317521&hc_location=group

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар