При засилено полицейско присъствие в областната управа във Велико Търново бяха доставени бюлетините и изборните книжа – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

При засилено полицейско присъствие в областната управа във Велико Търново бяха доставени бюлетините и изборните книжа за вота две в едно на 9 юни. 

Палетите с 406 000 бюлетини прие заместник-председателят на РИК – Велико Търново Слав Личев:

“Получихме 204 хиляди бюлетини за гласуване в изборите за народни представители на 9 юни и 202 хиляди бюлетини за гласуване в изборите за членовете на Европейския парламент, избирателните списъци и други книжа без ролките специализирана хартия з машините, която ще бъде получена по график допълнително”.

Една седмица бюлетините и изборните книжа ще се съхраняват в подземията на областната управа във велико Търново.

“В помещения, които са тук в сградата на областната администрация със СОТ, с жива охрана от полицията. Всички необходими условия са създадени”, поясни областният управител Ивайло Здравков.

Разкрити са 407 секционни избирателни комисии, предстои да бъдат разкрити подвижните, болничните и в арестите. В 306 от секциите ще се гласува и с машини.

Няма сериозни нарушения, посочи заместник-председателят на РИК Слав Личев:

“Подават се жалби и сигнали, които основно са свързани с нерегламентирано разлепяне на агитационни материали, но нищо по-сериозно от това”.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар