От значение ли е минималната работна заплата за вас?

При скъпа застраховка и “бонус-малус”, цената за виновните водачи ще скочи още

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

С какво ще запомним този ден?

Вероятността да бъде приет какъвто и да е текст, касаещ промени в цената на застраховката “Гражданска отговорност”, е много малка. И все пак системата “бонус-малус” работи – още от коментара  на Димитър Димитров, изпълнителен директор на Камарата на автомобилните превозвачи, чуйте във вечерните Podcast новини. И още от темите, които ще чуете:


17-годишна ученичка е починала в класната стая на Английската гимназия “Гео Милев” в Бургас. На момичето му прилошало и след намесата на медицинско лице се свестило. Бил повикан и екип от “Бърза помощ”, но след повторна загуба на съзнанието, момичето издъхнало. Полиция извършва оглед на място, а учебните занятия бяха прекъснати.

Комисията по правни въпроси в Европейския парламент гласува за сваляне на имунитетите на евродепутатите Марк Тарабела от Белгия и Андреа Коцолино от Италия, съобщи БНР, позовавайки се на свои източници. Двамата са заподозрени по случая “Катаргейт”. Те бяха членове на групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите, но заради скандала бяха изключени от групата и станаха независими. Очаква се утре Европейският парламент също да свали имунитета им на пленарното си заседание. Заради “Катаргейт” бе свалена от поста си и заместник-председателката на Европарламента – гръцката социалистка Ева Кайли.

Продължилото 15 месеца разследване на ATP около обвиненията срещу Александър Зверев, завърши с положителен за тенис звездата изход, предаде “Корнер”. В края 2020-а той бе обвинен от бившата си приятелка Оля Шарипова в домашно насилие. Рускинята разкри за случаи на нанесен от Зверев побой, както и за тежък психически тормоз от тенисиста, който на моменти дори я е карал да се страхува за живота си. Огромният отзвук след обвиненията накара асоциацията на играчите да стартира свое разследване, което днес получи своя край.

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast новини:

Последвайте ни в: Spotify – Google Podcasts – Anchor – Breaker – Pocket Casts – RadioPublic

Какво ни впечатли преди малко? 

Малко повече от половината жени в България – 52%, и почти толкова мъже – 47 на сто, са променили поне веднъж населеното място, в което живеят. Защо? Чуйте във вечерните Podcast новини.  

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар