Бойко Борисов

При цар Бойко всички са слепи, за разлика от воините на цар Самуил, които са виждали много повече.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

При цар Бойко всички са слепи, за разлика от воините на цар Самуил, които са виждали много повече.

Вече втори ден подред пазарната цена в България е най-високата в Европа, но никой нито е видял, нито е чул нещо за това. Освен това на месечна база лятната септемврийска цена отстъпва единствено и само на зимната януарска.


Няма по-голямо и по-жестоко престъпление, което вече цяла година се извършва неизменно, постоянно, систематично и ежесекундно. На жертвите не им пука, че ги крадат, като на Олимпийски игри. А иначе “знаят и могат” всичко.

На фоновата, англоезичната карта на Европа са показани цените по страни, за утрешния 10-ти септември. Видно е, че пред нас е само Гърция, но на практика България е №1, защото южната ни съседка е единствената страна в Европа, която в борсовата си цена включва и таксата “задължение към обществото”.

Това жестоко престъпление се извършва съзнателно и нарочно от върхушката на организираната престъпност владееща територията и главният им инструмент за успеха е най-големият и “най-евтин” производител АЕЦ “Козлодуй”. За това и дават да си прави клипове за наша сметка, за да е гаврата по-болезнена.

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар