Проговори човека набил наглеците от БАБХ: Този служител, ни провокираше и кълнеше, искаше всички ние да умрем.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
По първоначалната информация, която беше подадена от МВР стана ясно, че Дафин е бил агресивен и нападнал 44-годишния инспектор, за да не умъртви прасетата в землището на град Ахелой. Съвсем различна е обаче версията на ахелоеца.
Дафин твърди, че се държал съвсем цивилизовано с доктора, въпреки това бил провокиран от него. Който май не е точно доктор така както се вижда на снимката в дясно, а от онези, които докторите водят със себе си, да умъртвяват прасетата.
Всички в Бургас са наясно, че това са роми, които се изпращат на БАБХ от близък до Герб човек. „Първо искам да отбележа, че прасетата не са мои, а на брат ми. Бях в Ахелой, когато разбрах, че са дошли ветеринари да убият животните.
Веднага отидох в стопанството, за да подкрепя брат ми – животни са му, боли го. Там заварих 7-8 полицаи с две патрулки и около 5-6 служители на БАБХ.
Брат ми се опитваше да ги разубеди, тъй като животните му не бяха болни, самият той даваше проби при един ветеринар в Бургас, нито едно животно не е било с положителна проба. Но служителите искаха на всяка цена да ги убият. До стопанството на брат ми има още няколко такива.
Разбрах че, въпросният господин се е заяждал и със собствениците на останалите животни. Държал се е агресивно с тях, снимал ги е, дори им е показал среден пръст, дори ни е наричал „селяни“, разказва Дафин. Самият той обаче е станал свидетел на още по-грозна сцена – на брутални клетви от страна на служителя, твърди още той.
 Дафин твърди, че инспекторът от ОДБХ се държал провокативно
„Когато пристигнах там, инспекторът беше на около 20-30 метра от мен, чух го да кълне, казваше „Господ да ви убие всичките, да умрете, дано“. Тогава той влизаше към постройката при животните на брат ми, тръгнах към него и го помолих да не дразни хората. Държеше се надменно, беше със слънчеви очила, все едно е тръгнал на плаж“, добави ахелоецът.
Дафин твърди, че не той е нападателят, а самият служител на ОДБХ. По думите му инспекторът го е бутнал пръв, Дафин паднал на земята и бил ритнат по левия крак. 
 
Чак тогава извадил от джоба си металната сгъваема палка и го ударил в гърба. 
Собствениците на прасетата недоволстват и от това, че животните са били умъртвени по жесток начин „Бях афектиран, ударих го само един единствен път, защото бях провокиран от него. После хвърлих палката на земята.
Мои свидетели са полицаите, те са чули всички клетви, които той отправяше към нас, видяха и агресивното му поведение. Сега ще бъда съден, без да имам вина за нещо. Жалко, че не се сетих да си изкарам медицинско на крака, защото имах следи от ритника. Но не съм и предполагал, че ще стигнем дотук.
Ако той беше човек и не се държеше по този начин, всичко щеше да приключи за 10-15 минути”, каза той в заключение.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар