Продаденият протест: Отвратените си тръгнаха, отвратителните Боко, Славчо и Гешев са тук

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Резултатът от всенародните протести през 2020 г. са плачевни – отвратените си тръгнаха обезверени, а отвратителните – Бойко Борисов, Слави Трифонов и Иван Гешев още са тук.

Това печално заключение направи журналистът Веселин Дремджиев по повод безобразията, които сътвори „Има такъв народ“, за да угоди на кукловодите Бойко и Ахмед Доган, с които буквално продаде протеста на стотици хиляди българи, които се надяваха на истинска промяна след 30 години „преход“, установи Narod.bg.

Дремджиев визира признанието на тв водещия Васил Василев – Зуека, че е емигрирал в Испания заедно със семейството си, защото в България промяната така и не е успяла, а той не желае да живее в подмяна.

На сходно мнение е и дисидентът Петър Бояджиев, който за прореден път остро разкритикува шоумена с политически мераци „Славчо Доганов“.

Ето мнението на Бояджиев:

Близо час ефирно време от Българската национална телевизия, в най-гледаното  време, и с подгрявка за изключителността на тази поява на кандидата за нов цар на България.

И какво, резултатът да се уверим, че този кандидат е един обикновен ИЗМАМНИК.

Как можем да вярваме и на една дума от казаните толкова много, след като Слави излъга най-нагло, че Кирил Петков и Асен Василев сами са му се натискали да станат министри.

Спомнете си кой за първи път повдигна тази тема. Ами Слави Доганов, когато още не бяха обявени резултатите от изборите, а той обяви кабинета на Николай Василев и каза, че е предложил на двамата, но те са отказали.

Пред БНТ се завъртя и се опита да остави впечатление, че те сами са се натискали. После Кирил Петков отговори подробно.

И забележете, не те са повдигнали въпроса публично, а Слави Доганов, при обявяване на кабинета Николай Василев. Кажете ми сега как можем да вярваме и на другото казано от него снощи.

Ами да закле ни се, че никой не стои зад него. Добре, но клетва на явно уличен в ЛЪЖА колко струва?

Ех, Славчо, Славчо, оплете се като пиле в кълчища. А и ако беше малко по-умен, щеше да знаеш, че София е едно малко село, и поне в едни среди, скрито-покрито не остава.

А и българите, които са около теб, са яли кокоши крак и трудно задържат тайни при себе си. Освен това си много далеч от това, за което се мислиш – че си велик, че си принципен и тъй нататък.

Ами просто беше избран точно поради тези си слабости да те правят поредния цар, но тези, които те избраха, не отчетоха, че българите от 2021 година не са същите като тези от 1990 година.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар