Продажбите на Huawei nova 10 и nova 10 Pro в България стартират с тв реклама с Ивет Лалова

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От днес, 3 октомври, в България започват продажбите на новите смартфони nova 10 и nova 10 Pro на Huawei, които бяха обявени в началото на септември на изложението IFA 2022 в Берлин. Успоредно започва кампания с тв клип, в която участва посланикът на марката Ивет Лалова. 

От 3 октомври по водещи телевизионни канали ще видим реклама на Huawei nova 10 и nova 10 Pro с участието на българската лекоатлетка Ивет Лалова. В нея тя си прави селфи с новия Huawei nova 10 Pro, който има двойна предна камера с 60 МР + 8 МР сензори.Huawei nova 10 и Huawei nova 10 Pro вече са и на българския пазар, като всеки от които е наличен в два цвята – Starry Silver и Starry Black.


HUAWEI nova 10 Series 4

Huawei nova 10 Pro се предлага на препоръчителна цена от 1249 лв. или със съответния абонаментен план на мобилните оператори от А1, Yettel, Vivacom, Технополис, Зора и партньорската мрежа на дистрибутора Поликомп. Huawei nova 10 идва с препоръчителна крайноклиентска цена 999 лв. или със съответния абонаментен план за мобилните оператори от Yettel, Vivacom, Технополис, Зора и партньорската мрежа на дистрибутора Поликомп.

HUAWEI nova 10 Series 2

 

Смартфоните са част от новата сервизна програма на Huawei, която предлага опция за закупуване на допълнителна година гаранция, над стандартната за продукта, като по време на удължения гаранционен срок всички дефекти, резултат от различен от човешки фактор, ще могат да се отремонтират от официалния Център за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „Леге“ N6 в София, без такси за диагностика, резервни части и труд. Допълнителната гаранция не включва подмяна на батерията. Цената на допълнителната гаранция и за двата модела е 58.99 лв, като тя може да се закупи от Център за обслужване на клиенти на Huawei на ул. „Леге“ N6 в София. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар