Промяната

„Продължаваме промяната“ дойдоха с големите си лъжи и продължават с още по-големи лъжи

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кирил Петков викнал, че Асен Василев е „човек с безупречна репутация и невероятна честност“ и самият той е „горд да продължат заедно рамо до рамо, за да довършат работата“. Опазил ни Господ, си викнах аз.

Но да си припомним какво пък вика по въпроса GOOGLE, нали така ни посъветва гласът от парапета.

Едно е да викаш до втръсване, че ще се бориш срещу мафията, срещу някакви чекмеджета и шкафчета. А друго е, когато бившия ти съдружник застане с името и лицето си да вика, че си му източил чекмеджето!

Едно е да викаш, че се бориш срещу корупцията, а друго е да мотивираш предателството към партията си и да го представяш като проява на чест, патриотизъм и висок морал.

Едно е да викаш, че ще се грижиш за парите на държавата като добър стопанин, а друго е, когато не си успял да се погрижиш за собствените си и фирмата ти е фалирала.

„Продължаваме Промяната“ дойдоха с големите си лъжи и продължават с още по-големи лъжи. И не случайно се разбраха с лидерката на една партия, известна с името „г-жа Лъжа“.

Просто се видя, че краставите лъжи и през девет баира се надушват!

Но знаем и друго – на лъжата краката са къси и техните крака се подкосиха много бързо.

Та си викам, че колкото по-бързо се отървем от тази продължаваща лъжа, толкова по-добре ще е за всички нас. И за тези, които не им вярвахме,  и за тези, които им повярваха.

(От фейсбук, заглавието е на редакцията)

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар