„Продължаваме промяната“: Пуснатия списъл на кабинет е абсолютно фалшив

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От „Продължаваме промяната“ отрекоха пред Actualno.com да са обсъждани имена от разпространения по-рано днес от OFFNews списък с бъдещи министри.

Това потвърждава информацията на медията ни, че с много от посочените имена не са водени разговори и няма тяхното потвърждение, че са съгласни да участват в подобен кабинет. В него като премиер е посочен Кирил Петков, за министър на финансите – Асен Василев, на правосъдието – Христо Иванов, а на вътрешните работи – Бойко Рашков.

„Изборите за нас още не са свършили, не съм се запознал с публикациите по медиите, има най-различни спекулации. Първо следваме нашата програма и политика, а после ще редим имена спрямо тях“, каза пред наш репортер Константин Бачийски, който беше водач на партията в Бургас.

Георги Гьоков от БСП, който също присъстваше в списъка, отрече да му е предлаган поста на министър на труда и социалната политика.  „Към момента няма абсолютно никакви разговори за постове“, категоричен той.

От своя страна Любомир Каримански от „Има такъв народ“ също заяви, че не е получавал предложение за министър на икономиката. „Категорично не са водени такива разговори. В момента така или иначе сме се разбрали, че преди да минат отделните политики, няма да се водят такива разговори“, каза от своя страна той.

Очаква се официалната позиция на партията.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар