Промяната

„Продължаваме промяната“ се събраха в луксозен хотел в Банско, нощувка в него – 500 лева

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Групата и ръководството на „Продължаваме промяната“ се събра този уикенд в курорта Банско. Без да дадат ясен отговор кой точно е организатор на събитието и кой плаща – всички депутати, част от министрите и самият Кирил Петков бяхa избрали за срещата си един от най-луксозните хотели в града, пише Tribune.bg.

Проверка показва, че една нощувка там е на стойност 500 лева. Някои от тях носеха куфари, които са показател, че ще стоят повече от една вечер.

Отговор кой ще плаща за партийното събиране така и не бе получен. Голяма част от народните представители на Кирил Петков отговориха, че не знаят, но няма да платят сметката с личните си пари. Други пък казаха, че всичко се пише на сметката на „Продължаваме промяната“, за да обсъдят важните за държавата въпроси.

„Вижте какво, тук сме, за да се вдигне нивото на държавата и българите“, заяви Борислав Антонов от ПП. Друга част от народните представители бяха видимо смутени, като бе изпратена полиция, за да ги пази.

Кирил Петков и Асен Василев пък бяха вкарани през страничен вход, като се видяха само джиповете на НСО и охраната, които не допускаха никой да припари до скъпия хотел. Министър Денков пък беше в компанията съпругата си, което ясно показва, че това не е съвсем работна среща.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар