Проект за оглупяване на нацията – няма образование, чалга по цял ден по телевизията

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
НИЕ нищо не сме създавали. Това е част от проекта за оглупяване на нацията – няма образование, чалга по цял ден по телевизията.

Знаете ли, че има много млади хора, които нямат образование, защото това, което учат в средните училища е просто да присъстват.

И след като спрат да присъстват там през деня – те слушат чалга на мобилните си телефони и гледат чалга от сутрин до вечер. Само това. Ако ги питаш за книга, те не четат, новини не гледат, дори Шоуто на Слави. Гледат само чалга.

А там българската мечта е много проста – имаш хубава кола, тарикат си, харесва те руса или черна

(Златка). В хубавите коли и хубавите жени няма нищо лошо, освен че ти липсва идеята как да станеш такъв, че да ги имаш. Американската мечта гласи долу горе – работиш здраво, с изкараните пари правиш бизнес, работиш здраво, купуваш си голяма къща, голяма кола, ставаш бизнесмен и успяваш.

Понякога може да загубиш, но започваш пак, отначало, и пак, и пак…У нас И пак, и пак, го има само в кючеците. Защото никой от нашите загрижени политици не създаде българската мечта. А тя се удави в калната локва на мутрите, мутресите, корупцията, наркотиците и емиграцията. България няма духовни водачи, има само духовни слагачи.

И част от тези духовни слово слагачи, които ни ГО слагат всеки ден, с хладнокръвно и с желязна точност, вадят най-долното от човека и ни тровят съзнанието, с безумните си текстове, статии и новини.

Коя от коя по-грозна, страшна и скандална. ВОЙНА, ШОК, УЖАС – думите, които използвате ежедневно и измисляте какви ли не глупости само и само, за да ги употребите. И пак, и пак. Вашите умове са отровени, тровите и нас. С безнадежност, с чувството, че всичко е нагласено, уредено, предрешено, че всичко се купува и продава. Оставете долното и безвкусното, грозното и гротескното да се случват в дискотеката. Не случайно там е забранено за лица под 18 г. Защо им го показвате? Какво целите? Нищо. Просто за вас това е поредният лош и хубав материал. София, Париж, Дубай или някое село с табела към града и много мечти в розовата пазарска чанта…Ние сме на всеки километър. И така до края на България и обратно.

Може да бъде изображение с 5 души и стоящи хора
 Автор: Петър Николов,фб

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар