Прокуратурата ослепя от вируса „Кюлче в чекмедже”, не ще да разследва Бойко, Валери Симеонов и Каракачанов (ДОКУМЕНТИ)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият депутат Минчо Спасов алармира, че прокуратурата е пипнала опасен вирус, наречен от него „Кюлче в чекмедже”.

На стената си във фейсбук адвокатът публикува документи, от които е видно, че държавното обвинение отказва да разследва евентуално престъпление на Бойко Борисов, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов покрай разтурения лагер на протестиращите, които искат оставката на въпросното трио.

Затова и юристът вади заключение, че прокуратурата е ослепяла и оглушала за безобразията на властта. За да е по-конкретен, Минчо Спасов оповести и имената на прокурорите от уж независимата съдебна власт, които играят в отбора на хунтата срещу България.

Ето целия пост на Минчо Спасов и документите, които доказват, че прокуратурата работи избирателно:

Прокуратурата е оглушала и ослепяла. Не е от вируса Корона, а от вируса Кюлче в чекмедже.

Публикувам отказите на Бецова от Градска и Александров от Апелативна прокуратура, които отказват да разследват управляващото трио за разпореждената специализирана полицейска операция за разтуряне на Орловград на 07.08.2020 г.

Според незрящата прокуратура това не била СПО (специализирана полицейска операция), както я обявиха самите управляващи и пресцентъра на СДВР, а акция по Закона за движение по пътищата.

Никакъв коментар за основния повдигнат въпрос: защо няма Заповед на кмета по чл. 13 от Закона за събранията митингите и манифестациите. Публикувам имената на тези прокурори.

Може пък поне децата им да се засрамят от родителите си.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар