Прокуратурата повдига обвинения за убийството по случая „Негован“ – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Очаква се днес прокуратурата да повдигне обвинения на задържаните за убийството на възрастното семейство, открито край Негован, предаде БГНЕС.

В сряда двама бяха арестувани във връзка с тежкото престъпление. Те са строителни работници от София, на 44 и 39 години. И двамата задържани са криминално проявени. Единият от тях е лежал в затвора. По данни на разследващите, задържаните са познавали жертвите от повече от година и са ги убили с користна цел.

От думите на зам.-главния прокурор Иван Гешев стана ясно, че през последните няколко дни заподозрените са били следени. Двамата неколкократно са ходили до апартамента на жертвите, в който е извършено двойното убийство.

Оръжието, с което е извършено убийството, е открито в района на Техническия университет в София. Там са открити два пистолета. Извършителите нямат сериозна връзка, която да ги свързва с Техническия университет, имали са трудов договор за техническа поддръжка с университета, добави Гешев.

Беше изяснена и самоличността на двамата убити, открити във водоема до село Негован преди 10 дни. Намереният застрелян мъж е бивш треньор по борба и се казва Йордан Атанасов, а жената, неговата съпруга.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар