Прокурорският син, от когото Перник трепери, е под домашен арест, но отиде на дискотека – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Със сигурност знам, че е нарушил мярката си за неотклонение преди да му поставят гривната. Записите, които са ви дали, са на хора, които се движат по тротоара. Изрично казахме, че човекът е пресякъл улицата и е отишъл на отсрещното кафе, никой не посочи такъв запис. Изобщо не се учудвам“, заяви пред камерите на редица национални медии съпругата на нападнатия футболен треньор от прокурорския син Васил Михайлов в Перник.

По думите ѝ е безсмислено да се подават сигнали, защото Васил Михайлов „размахва среден пръст на българското правосъдие от собствения си дом“ и иронизира всичко казано.„Той се надсмя над всички. Той е щастлив, знае как ще приключи всичко, всички ние знаехме. Даже съм учудена, че баща му не успя за по-кратко време да го извади. Ако имаше българско правосъдие, той нямаше да е на тази тераса, пушейки полугол на фона на всичко, което е направил“, добави Марияна Андонова.


Мярката за неотклонение на Васил Михайлов беше изменена от „задържане под стража“ в „домашен арест“, а решението е окончателно.

Васил Михайлов излезе от ареста в четвъртък след решение на Софийския градски съд. От дома си в Перник Михайлов заяви, че неведнъж е пребивал хора. И още, че напада предимно лица с криминални досиета.

Михайлов каза още, че след излизането от ареста е ходил дори на дискотека. Данни да е нарушавал мярката си за неотклонение, от полицията нямат.

След близо пет месеца в ареста, Васил Михайлов си е вкъщи от пет дни. Няма право да напуска апартамента, в който е заявил, че ще бъде. Откакто е под домашен арест, има сигнали, че е излизал навън.

– Откакто сте си тук, вкъщи, от четвъртък вечерта, излизал ли сте?

– Постоянно. До магазина постоянно, даже ходих на дискотека. Петък имаше дискотека тук, пернишката дискотека и трябваше малко да разпусна, все пак съм била в ареста пет месеца.

– Как беше в ареста?

– Като на хотел.

– За вас или по принцип?

– По принцип.

Срещу Михайлов има три обвинения – за закана с убийство над жена и побои над двама мъже. Единият пребит е футболния треньор от Перник Румен Андонов. Съпругата му също твърди, че Васил е нарушавал мярката си.

„Излязъл си е от тях, отишъл е в кафе отсреща, постоял е там, след известно време се е върнал с момиче, вероятно с приятелката си, и са си се прибрали двамата“, обясни Марияна Андонова, съпруга на Румен Андонов.

От записи от камерите на общината в района в часовете, за които свидетели казват, че са забелязали обвиняемия, Михайлов не се вижда.

„Тези камери и полицията ги гледа, които виждате зад мен, така че това видеонаблюдение със сигурност дава една по-голяма сигурност на нашия град“, коментира Станислав Владимиров, кмет на Перник.

След запитване, от МВР посочиха, че Михайлов е с проследяваща гривна и не е нарушавал домашния си арест. Дали спазва мярката си се следи „ежеминутно“.

– Идват ли да ви проверяват от полицията?

– Не, не, никой не идва да ме проверява. Всички лъжат. Тази гривна просто аз съм си я сложил.

Михайлов призна, че е нанасял побои, но не уточни над кого точно.

– Изпушвам цигарата и влизам. Нещо последно да ме питате има ли?

– Чувствате ли се виновен за нещо?

– Не.

Моля?

– Не. Няма за какво, аз не съм направил нищо.

– Нападали ли сте хора?

– Нападал съм тези, които са си заслужили съм нападал.

– И с какво са заслужили?

– Тези, които се е*** с моето семейство или с моето име, примерно, някакви ей такива работи, така се случва. Да не се е*** с мен и нищо няма. Разбирате ли? Нито съм пребил невинни хора, нито съм пребил бабички, нито съм пребил майки с колички, както пишат по медиите.

– А кой сте пребил?

– Повечето хора, които са пребити от мен, имат ей такова криминално досие. Така че няма какво да ме разпитвате повече.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар