Прокурор или психиатър за Кирил Петков, спешно!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Изгонването на руските дипломати от България е страховита стъпка. Този акт един ден ще ни струва пари, много пари. Тази скъпа наглост няма мяра, а носи само загуби. Да закриеш консулства в София, Русе, Варна е лудостта на времето, обяви пред Lupa.bg финансистът Кольо Парамов от Лондон. 

Имаме финансови интереси от Русия. Вместо да даваме по 0,25 лева от събраните пари за литър бензин, ние с „Лукойл“ можем да намалим бензина и нафтата с 4 пъти- с 1 лев, както в Унгария, без да харчим пари от бюджета, добави той.

Парамов е категоричен, че българският премиер се нуждае спешно от психиатър.

„Тази тежка психодиагноза трябва да бъде уточнена веднага. Аз-ът му е тежко и сериозно накърнен и понеже беше изкуствено форматиран целево да изпълни определени задачи, той диаметрално е деформативен впоследствие. Две условия са нужни- или спешно да бъде задържан от главния прокурор, или отведен в болница да му си помогне. Кирчо доведе България до пропастта! Скоро всички ще узнаят това!, пророкува експертът.

„Той надмина изразените ми очаквания от декември месец, че детската градина все още е в неговото съзнание, а българите го избират за първия мъж на 1350 годишна държава. Тук лъжата, заблудата и вариабилността при личността е психолого-психиатричен проблем, а не материалната база и интереса на държавата в мисленето на този човек. По самото си съдържание и проявено поведение той е зловреден и всяко негово решение до сега за България е уникален парадокс и вреда за държавата“, категоричен е Парамов.

Според него е време Народното събрание да бъде изпълнено със стари и прецизни депутати, постигнали целите в своя живот с опит и доказани успехи.

„Нека младите Кирчовци да почакат, да се учат, да се докажат, да успеят във времето и после да влязат в управлението на България. Нуждаем се от разумно, диалогично и експертно правителство. Интересът на България е на първо място! Новото правителство на страната не може да се води никога повече от Кирил Петков!“, смята Парамов.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар