Пролетно събитие за кариера предлага работа в цялата страна – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пролетното издание на водещото кариерно експо Career Show ще се проведе изцяло онлайн на 28 и 29 март. На Career Show – Spring някои от най-желаните работодатели в страната, които активно търсят нови служители, ще очакват търсещите работа за видео срещи “на 4 очи”. Специалните гост-лектори в програмата на събитието ще споделят полезни съвети за тяхното кариерно и личностно развитие, финансова грамотност, физическо и ментално здраве.

 В рамките на два дни участниците в Career Show – Spring имат възможност да организират десетки видео срещи с предварително избрани работодатели. В събитието участват компании от разнообразни сфери, които активно търсят нови служители с различен опит и експертиза. Търсят се експерти по счетоводство и финанси, телекомуникации, обслужване на клиенти, търговия и продажби, информационни технологии и др.

Виртуалният формат позволява на участниците да се включат в събитието от всяка точка на света, а възможността видео срещите да се организират предварително дава максимална гъвкавост. Наличните филтри в платформата на събитието помагат на участниците предварително да изберат само тези работодатели, които имат отворени работни позиции в тяхната сфера, улеснявайки кандидатите в решението им с кои работодатели да се срещнат и с кои – не.

“В годините Career Show се наложи като място за нови възможности и цялостно професионално и личностно развитие. Ежегодно събитията ни се посещават от хиляди млади и опитни професионалисти, които не спират да търсят нови начини да усъвършенстват професионалните си умения. Проактивността на българските таланти ни доказва за пореден път, че България е перспективно място за професионално развитие и изграждане на успешна кариера.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Видео срещите с работодатели са придружени от целодневна семинарна програма и в двата дни на Career Show – Spring. Гост-лектори на събитието са признати експерти от различни области на бизнеса и обществения живот – успешни предприемачи, консултанти, финансисти и специалисти по физическо и ментално здраве. Част от темите, които ще се дискутират на 28 и 29 март, са:

●       Правилно целеполагане и устойчиви стъпки за постигане на целите с Александра Жекова

●       Как да се храним здравословно в натовареното ежедневие със Сами Хоссни

●       Умението и отдадеността да следваме мисията си със Савина Николова

●       Как да постигаме личните си финансови цели с Георги Захариев

●       Психичното здраве като част от общото здраве с Кристина Гълъбова

 Участието във всички събития на Career Show е напълно безплатно след задължителна регистрация на careershow.bg

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар