Променлив ли е зодиакалния ви знак и какво означава това?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

12-те знака на зодиака са разделени на три модални групи, всяка със собствен набор от характеристики.

Променлив ли е зодиакалния ви знак и какво означава това?
 © istockphoto.com

 В зависимост от вашия слънчев знак, вие сте кардинален знак (Овен, Везни, Рак и Козирог), фиксиран знак (Телец, Лъв, Скорпион и Водолей) или променлив знак (Дева, Стрелец, Риби и Зодия Близнаци). Кардиналните знаци започват всеки сезон, променливите знаци завършват всеки сезон, а фиксираните знаци се забелязват в средата на сезона.


 

 

Като цяло, ако сте променлив знак това означава, че „вие сте много гъвкави сте способни да се пускате по течението течението, ако се появи такова. С други думи, не приемате живота твърде сериозно и можете лесно да се адаптирате към неочаквани промени, дори такива в последния момент.

 

Кои са четирите променливи знака?

 

Четирите променливи знака са Дева, Стрелец, Риби и Близнаци. И докато всички те споделят общи характеристики, те също са уникални сами по себе си.

 

Близнаци (21 май – 21 юни)

 

Близнаците, подобно на колегите си променливи знаци, са готови да опитат всичко веднъж. Девет пъти от 10, Близнаци се замесват в каквото и да се осмелите да предложите. Близнаците не могат да понасят скуката, така че бързо приемат промяната. Те обикновено са много интелигентни хора, които са лесно приспособими и общителни.

 

Ако имате приятел, който винаги обича да купонясва и няма проблем да разговаря с непознати, той най-вероятно е Близнаци.

 

Добави описание

 

Дева (23 август – 22 септември)

 

Девите се раждат по време на един от най-тъжните периоди на преход в годината, което донякъде обяснява… много.

 

Има голяма енергийна промяна през това време – от игра към работа – което е типично за фокусираните, отдадени, работохолични Деви. Време е да направите положителни промени в областта на здравето и работата, защото Девите използват умения и идеи, за да бъдат от полза за света.

 

Добави описание

 

 

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

 

Стрелците са честни до точката, в която са брутални, понякога. И докато техните коментари може да са дразнещи, това качество е важно за запалването на промяната.

 

Подобно на други променливи, този знак обикновено е с около 10 стъпки пред всички останали. Независимо дали планират следващото си пътуване или поемат този (добре пресметнат) риск, Стрелците са за прогреса. Ако трябваше да измислим лозунг за Стрелец, той би бил „животът е приключение”.

 

Добави описание

 

Риби (19 февруари – 20 март)

 

Като воден знак, Рибите са най-емоционалните от променливите. Те са подвластни на фините емоции и имат шесто чувство, когато става въпрос за други хора.

 

Като последен и най-стар знак в астрологията, Рибите управляват духовната сфера. Тогава не е чудно защо те се смятат за екстрасенсите на Зодиака, тъй като те капсулират мъдростта на всички останали знаци.

 

Като цяло Рибите са артистичен лечител, който може да излъчи важно прозрение, необходимо за промяна в техния собствен живот и живота на другите.

 

Добави описание

 

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар