Цигани

Промяната: В демографска катастрофа сме. През 2050-та в България няма да има българи…

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Когато у нас през 2050 г. според ООН и Евростат ще бъдем около 4,5 млн. души, повечето от които цигани, турци и вероятно африканци, а етническите българи ще сме екзотично малцинство от 700-800 000 души най-много, турската република ще стигне фантастичните 86,5 млн. (сега е 66 млн.) фули, Гърция ще е 9,2 млн., Румъния – 18 млн., Сърбия – 10 млн. Даже и албанците ще са повече от нас. Всичките тези балкански страни са с положителен прираст. Следователно те и за в бъдеще ще

продължат да се увеличават като население.

 

Турция тогава ще е с прираст +32%, Албания с +29%, Северна Македония с +5,0%, докато ние ще сме с обезсърчаващия отрицателен прираст (намаление) от цели -44% спрямо 2000 г.

Знаем кои са причините това да е така – те гравитират около пороците на посткомунизма и умопомрачаващите повсеместни корупция, бедност и простотия, завладели и покварили България по време на безкрайния мъчителен преход и създали истинско униние и чувство за безпомощност и обреченост у нацията.

Всеки може да прогнозира какво ще се случи тогава с Отечеството ни, като има предвид, че в него чрез съответния етнос съседна държава, държала ни в унизително робство половин хилядолетие, ще има солидна пета колона. Нищо чудно заявените от нея териториални апетити най-после да се реализират.

Всички наши крадливи и прости управници през последните десетилетия с техния курс на дебългаризиране на България ни водят смело, тъпо и неотклонно към умирането на най-старата нация в Европа – българите.

Бог да ни е на помощ!

акад. Петър Иванов

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар