Кирил Петков

Промяната: Реалното обедняване на хората за година е близо 30%, а на бедните и пенсионерите с ниски пенсии, повече от 50%

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пари за ремонт и поддръжка на пътищата няма. Минималната работна заплата щяла да замръзне за няколко години, нищо че инфлацията гони исторически рекорди. Кило агнешко е 20+ лева, бензинът, над 3 лева, олиото засега е „само“ 5. Реалното обедняване на хората за година е близо 30%, а на бедните и пенсионерите с ниски пенсии, повече от 50%.

За сметка на това даваме по 1200 лева месечно за бежанците от Украйна, заедно с еднократна помощ от 375 лв. на калпак. Имаме пари и за олигарсите. Пеевските компании се развиват чудесно, държавата прави и невъзможното да подкрепи новата му хрумка да е авиопревозвач, а Прокопиев получава милиарди, за да си строи завод за батерии.

Във външната политика сме още по-зле. Хванати на къс повод от ръководството зад Океана. Притиснати да купуваме чертежи на самолети, да изнасяме оръжие, да се съобразяваме с държави, в които национална политика е българофобията.

Иначе Гешев си е прокурор, всички са си по местата и е като по времето на Борисов. Само играчите са по-слаби, което не изглеждаше възможно доскоро.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар