Пронизваща сърцето изповед. Ето думите на извънбрачния син на Шабан

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Роберт Омалаев присъства на погребението на Шабан Шаулич

Извънбрачният син на Шабан Шаулич се появи на погребението на баща си.

Вчера кралят на сръбската музика бе изпратен в последния си земен път от цялото си семейство, от много свои колеги и приятели.

Близо 5000 човека са отдали последна почит на Шаулич, който загина в нелеп инцидент в Германия миналата неделя.

Малцина са тези, които знаят обаче, че Шабан има извънбрачен син. Кралят на сръбската музика за първи път потвърди това точно преди четири години.

Тогава той заяви, че това дете не е родено от любов. Шаулич споделя, че синът му е негова младежка грешка, пише vecer.mk.

Кралят на сръбската музика казва още, че никога не е искал да знае  дали това дете наистина е негов син, но той му е плащал издръжка докато момчето навърши 18 години.

Синът на Шаулич, 47-годишния Роберт Омалаев, не е имал почти никакво контакти с баща си. Но въобще не се е двоумил, че ще отиде да го изпрати в последния му земен път.

За първи на погребението на Шабан Шаулич той говори за отношенията си с него и за това какво изпитва към краля на сръбската музика.

„Не съм имал много контакти с баща си, но когато разбрах от медиите, че е загинал, бях наистина потресен, защото баща ми и човекът, който е преживял голямо нещастие, са преди всичко, пише „Разкрития“. Дори за миг не се двоумих дали да дойда на погребението, въпреки че нямам никаква връзка със съпругата му Гордана, както и с полусестрите ми Илда и Санела, нито с полубрат ми Михайло“, каза Роберт.

47-годишният извънбрачен син на  Шабан Шаулич казва също, че през годините не са имали възможност да се видят. Кралят на сръбската музика го оставил. Но Роберт не му се сърди затова. Прощава му и разбира, че го е направил, защото семейството му е по-важно.

Източник/ци: http://newsbul.com

Четете още на: http://www.budnaera.com/201901f/19011181.html#ixzz5gSpkirt9
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар