Паметник

Пропагандирането на ненавист към всичко руско, започва да приема вид на възстановяване на фашистка идеология и човеконенавистни нацистки идеи

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Пиша този пост с ясното съзнание, че ще бъде недолюбван, но смятам, че трябва да изразя своята позиция по повод преместването на Паметника на съветската армия.

Взетото решение от общинската комисия по образование и култура на Столична община за преместването на мемориала е израз на политическа вулгарност, историческа неграмотност и дива омраза.

Пропагандирането на ненавист към всичко руско, започва да приема вид на възстановяване на фашистка идеология и човеконенавистни нацистки идеи.

Да преместим НДК или да се разруши Монумент „Майка България“, ако следваме логиката на пропагандата?

В Европа, посветени на победата на Съветската армия срещу нацизма, са над 4,000. Само в Берлин те са 12 и германската държава поддържа и пази тези паметници с държавни средства, в Унгария са над 900 и т.н.

Призовавам тези, които си смятат, че пъпната им връв е хвърлена на жълтите павета да стъпят на земята, да престанат да изопачават историята, да внасят разединение в българското общество и вече десетки години само да рушат и нищо да не изграждат!

Днес битката за десния избирател минава през трупа на историята!

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар