Проспал насилие върху защитени територии министър се бори с Дискавъри

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Тези действително ни вземат за малоумни – министърът, който проспа насилие върху защитени територии в планини и брега на море, се бори ”храбро” с Дискавъри, които направиха реклама на българската природа?

Тези гадни западняци хем рекламират, хем ядат жаби!?

Ей, съсипаха държавата!?

Майтапът е че никой не знае дали не са уловили тази жаба извън защитената територия. Джендърите настъпват, а аз си мисля, че истинския ни проблем е това, че въпреки всички съсипващи България безобразия на властта, демократичната общност не ражда алтернативи и “лидерите” на произвеждат решения..

Има някакво раздвижване, но с тази скорост на осъзнаване на отговорността “костенурките ще се шмугнат в храстите”. Не разбирате ли, че след тоталния колапс на държавата – разградения двор за руски агенти.

Призивите цялата демократична общност да припознае кандидати на Демократична България няма да произведат много. Трябва процес на съучастие, на съпричастие и при ВСИЧКИ случаи излизане на процеса извън договарянето на ръководствата на тези партии.

Но ако не приемат предложения вариант за единодействие “от долу” – трябва да приемем факта, че в дясно има “кръжоци” по политически интереси, много “лидери” които се кичат с титли на “лидери” и трябва да ги оставим на страстта им да се самомаргинализират.
А има толкова много работа.

 

Илиян Василев, Фейсбук

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар