Просперитетът на престъпниците в България се вижда и с невъоръжено око.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Просперитетът на престъпниците в България се вижда и с невъоръжено око.

Всъщност дотолкова просперират, че приеха за нормално да крадат от народа и от държавата и дори се учудват, когато някой ги критикува за това. Те явно са сигурни, че не са като другите хора и имат правото да се правят на богове и да вземат каквото им хареса.

Опоскаха държавата, икономиката, селското стопанство и нагло на фона на хилядите закрити предприятия и заводи ни се хвалят с инвеститори, осигуряващи цехчета за винтчета и гайки. Затриха селското стопанство, което осигуряваше плодове и зеленчуци на цяла Европа и част от Азия и ни се хвалят сега какви европейски субсидии са осигурили на задъхващите се български производители по селата.

Сега се задават едни 15 милиарда евро за България. Опа, грешка, не за България, а за гербавите. Впрочем май никой не забеляза, че за този заем, България първо трябва да даде пари, някъде мернах 3 милиарда евро, за да получи след това 15 милиарда. И къде е далаверата? Е, ами ние, народа плащаме 3 милиарда, а гербавите си разпределят 15 милиарда евро. Някой нещо неразбрал!?!

ЕС подкрепя властта на крадливите престъпници в България, които благодарение на подкрепата от Брюксел се задържаха толкова дълго време. Всички в света знаят как крадат, колко са корупмирани и продажни. Но това им е изгодно. На тях една силна и независима България не й трябва. И се чудя защо ние определяме политиците си колко са добри по признанието от чужбина. Това означава, че нашите политици са удобни на тях, а не на нас?

Време е да видим цялата картинка в уродливата й същност – корумпирана власт на всички нива, поддържана отвътре от дебилното манипулирано население, което е изцяло зависимо от помощи и благоволение да работи от държавата, и поддържана отвън от капиталистите, за които е удобно да имат евтина работна ръка и поръчки в една европейска колония.

Докато не видим истината, никога няма да бъдем свободни!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар