Простата Кърджалийска П. реши да се прави на много знаеща

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Простата Кърджалийска П. реши да се прави на много знаеща и заяви, че датата за изборите, посочена от Президента, не била аргументирана. Верно ли, бре, Цвете Пекинско?

Досега не знаех, че дата трябвало да се аргументира. Тя се насрочва, но чак пък и аргументи, малко излишно ми се струва. Тъй като не били аргументирали датата на изборите, Простата заяви, че Президентът и екипа му били некомпетентни. Сега, да обясня и аз нещо – това, че ПКП не е разбрала, е обяснимо и разбираемо. Но все пак не може заради няколко ментално увредени, некомпетентни и прости хорица да се поставят смешни изисквания за аргументиране на дата.

,
Така че, ПКП, ако е необходимо, всеки средностатистически българин може да ти обясни подробно, ама както казваше твоят вожд, Онуй и ГМР: „То акъл не се набива, друго се набива!“.
Всяка дата за промяна е подходяща и аргументирана по самата си същност. А католическият Великден защо бърка гербоидните, не разбрах. Курбан-байрямът и 24 май на изборите през 2014 година изобщо не ги бъркаше, даже думичка не казаха. А сега завиха на умряло, все едно са наместници на папата в България!
,
И понеже е проста, заяви, че ГЕРБ щели да се съобразят с избраната дата от Президента. Ама, оууууу, по закон сте длъжни да се съобразите! Не го изкарвайте като някакво геройство и компромис от ваша страна. И си знайте мястото!
Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи. Пускането на Роско Плювналиев, ПКП, агент Рудолф, Ленче-Кремче и двете Каликчета, водят само до допълнително отвращаване на хората от ГЕРБ. Защото в нормална партия или организация подобни същества работа не могат да имат!
,
Така че, ПКП, бегом при поцинкованите кофи в Пекин, който се намира във Виетнам!
,
Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар