Простащината на ГЕРБ ВТРЕЩИ Европа! РАЗВРАТ, КРАЖБИ и ГОЛИ ТАНЦЬОРКИ на Евро-председателството в София! Брюксел: Няма да даваме пари за този Балкански Цирк!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Европейските ценности“ на ГЕРБ лъснаха в целия им блясък и взривиха грандиозен скандал на младежкия форум в София, който е част от програмата на българското европредседателство.

Алкохол от сутринта, голи танцьорки, организирани посещения на съмнителни барове и откраднати евро-пари, предназначени за билетите на участниците от чужбина.

Тази поредна гербаджийска простащина не е в състояние да изненада нас, българите, тъй като я търпим вече десет години.

Но скандализира президента на Европейския младежки форум Луис Алварадо, който избухна в изобличаваща статия, публикувана в сайта „Еуроактив“.

Която бе препечатана от много европейски високотиражни издания. А след като разкритията станаха достояние на цяла Европа, стана ясно и какви ще са последствията за България:

Сметката за пиячката и голите танцьорки ще заплати не Европа, а ние – българските данъкоплатци. Защото Брюксел категорично отказа да даде пари за „долнопробните развлечения“, организирани от ГЕРБ за младежите на Европа.

Луис Алварадо разказва, че на семинарите алкохолът се сервирал още от ранна сутрин.

А от ГЕРБ се постарали младите хора да не остават без пиячка през целия ден. Което, разбира се, затруднило работата им.

Вечерта пък, след края на форума, простащината на ГЕРБ тотално сразила чужденците – организирали им посещение в стриптийз бар, където се кълчотели голи танцьорки с консумация.

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев изобщо не отрече за организираната „специална програма“. Но подчерта, че тази част не била задължителна за гостите и те спокойно можели да я прескочат.

В гневната си статия Луис Алварадо разкрива още, че за първи път самолетните билети на участниците от чужбина не са били заплатени от организаторите.

Министър Кралев призна, като допълни, че после щели да ги осребрят. Парите за билетите на участниците обаче отдавна са преведени на България от Европейската комисия, пише Алварадо.

А защо организаторите от ГЕРБ са принудили гостите да търсят в последния момент пари за билети, с обещанието после да им ги осребрят – не е ясно.

Да не кажем, че си е чиста проба-измама!

Евро-резилът на ГЕРБ обаче съвсем не се изчерпва с това: Луис Алварадо пише още, че „Младежкия форум, организиран под егидата на българското европредседателство, е унищожил труда на няколко генерации европейски младежи и е показал пълно пренебрежение към младите хора изобщо“.

На младежите не им било позволено да се качат на сцената и да говорят нито веднъж, пише Алварадо.

За сметка на това, за речта на Бойко Борисов организаторите докарали платена публика, която да му ръкопляска възторжено.

Реч произнесъл и министър Кралев.

А гостите от чужбина така и не получили думата, да се изявят.

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Простащината на ГЕРБ ВТРЕЩИ Европа! РАЗВРАТ, КРАЖБИ и ГОЛИ ТАНЦЬОРКИ на Евро-председателството в София! Брюксел: Няма да даваме пари за този Балкански Цирк!

  • Като не им харесва, самолетчето и обратно кой откъдето е дошъл. Ама и нашите са за е..е.

Вашият коментар