Простотиите на БСП: Не те трябвало да поведат масите срещу ГЕРБ, а масите трябвало да покажат на, че искат да ги поведе

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Когато в България се заговори за правителствена криза и за оставката на Бойко Борисов, всички очакват от БСП да извади членовете и симпатизантите си на улицата, за да започнат масови протести. Поне така е правилно както е записано във всички учебници.

Е да ама не в България, най-голямата политическа опозиционна сила, не трябвало да скача на протести, а да бъде поканена от протестиращите граждани да ги поведе. Това падение, този цинизъм на БСП вече мина всички граници на глупостта в България и спокойно обясниха на Борисов и Герб да не се притесняват за властта си.

БСП не искат властта с такива изказвания от типа, не ние трябва да поведем народа към промяна, а народа трябва да поиска ние да го поведем видните кадри на БСП, ясно показват, че само си играят на опозиция в момента и чакат някой друг да им свърши нещата.

Само, че този друг няма да е народа, защото никой не вярва на Корнелия Нинова и протежетата и Кирил Добрев и Драгомир Стойнев никой не вярва на Сергей Станишев и протежетата му Антон Кутев и Калоян Паргов, затова и БСП ще почака още много народа да ги покани да ги поведат.

И тук идва момента всъщност да се запитаме, кой точно гласува за тези партии БСП и ГЕРБ, кои точно са им членовете и как така тези партии години наред се въртят в управлението на държавата, докато народа бяга зад граница.

Корнелия Нинова през 2019 година навсякъде обясняваше, че имала Визия за България, е днес визията и е ясна, ще чакаме народа да свърши работата пък ние после ще яхнем политически нещата. Но май доста ще почакат, защото и БСП също като Герб могат само да корумпират системата и да грабят народа, всичко останало са само приказки от телевизионният екран.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар