Кирил Лена

Простото Киро, в оставка, търчи като обезумял в последните си мигове на премиер, да гилотинира шефа на АЕЦ в полза на американската Уестингхаус

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пиша на единствената останала независима медия в България!

Не е зле да проверите защо Просто Киро идва днес на посещение в АЕЦ Козлодуй. Ще води със себе си и представители на американската компания Уестингхаус.

Целта е със заплахи и изнудване да принуди ръководството на АЕЦ да подпише обвързващ договор за закупуване на американско ядрено гориво, преди то да е лицензирано от българския ядрен регулатор.

Ръководството на АЕЦ е в паника, а служителите са сковани от страх!

Сделката е за стотици милиони левове, сещайте се каква е комисионата на бандата харвардски лъжци и измамници. Просто Киро е поел твърд ангажимент да принуди АЕЦ да подпише договора преди да е паднал от власт. Очевидно страхът от хората, пред което е поел този ангажимент е по-голям от страха от разобличаване. И не става въпрос за диверсификация, а за ПАРИ, за МНОГО ПАРИ!

И затова държачът на парапети бърза – защото му остават броени дни на власт. Не го интересува нищо освен далаверата – дори и с цената на нов Чернобил.

Бърза, защото не знае какво ще стане утре и дали няма да дойдат на власт политици, които милеят за България. Не знае дали в процеса на лицензиране американското гориво ще бъде одобрено или не. Не иска да чака още две години за завършване на лицензирането, а иска парите СЕГА!

Ако сега аецът плати стотиците милиони, може да се окаже, че е платил за нещо, което няма да бъде използвано, но после отказване няма – неустойките са огромни.

Тук в АЕЦ цари атмосфера на страх и ужас, всеки се страхува за работата си и за хляба на семейството си и затова всички мълчат. Аз също рискувам много, защото ако ме разкрият ще трябва да се моля да се отърва само с уволнение. Когато са намесени интереси за стотици милиони, може да те сполети и съдбата на бившия директор на централата Георги Дичев, който загина в катастрофа при много съмнителни обстоятелства.

Вярвам, че и ръководството на АЕЦ има същите страхове и затова не смее да се обади и да потърси помощ от медиите.

Хора, помогнете! Няма ли патриоти и родолюбци в тая нещастна държава, които да спрат мафията? Къде е Нинова? Защо предава интересите на БСП и хилядите нейни членове, защо продава България на американците? Къде са патриотите от Възраждане? Къде е президентът Радев? Защо наблюдава безучастно как джендъри, харвардци, умни и красиви подлоги продават Майка България?

Къде си, Бойко? Защо оставяш башибозукът да вилнее над бащино огнище? Спомняш ли си как жените в стола на АЕЦ преди години се блъскахме да те докоснем? Защо ни изостави? Има ли въобще МЪЖЕ в тая държава?

Проверка на АФЕРА чрез наши брилянтни източници показа, че Простото Киро, в оставка, търчи като обезумял в последните си мигове на премиер, да гилотинира шефа на АЕЦ в полза на американската Уестингхаус, по заръка на американските си господари. Щенията на Уестингхаус са включени и в скандалната афера с Джем корп, а целта е на всяка цена българската енергетика да бъде приватизирана.

Брилянтните източници на АФЕРА са категорични, че натиска за КЕВР е заради Запорожката централа. Американците имат огромно количество гориво, което искат да пласират на нас. Затова шефът на АЕЦ трябва да бъде уволнен от Простото Киро.

Afera.bg

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар